maandag 30 augustus 2010

atag cv-ketels, zuiniger worden ze niet gemaakt simpelweg de zuinigste cv-ketel

Voorbeeld ATAG ECO A285   1389,00¤

Atag verwarming legt zich al jaren toe op de ontwikkeling en productie van geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige cv-ketels.

Door zijn laag aardgas verbruik waardoor minder schadelijke co² vrij komt, werkt de atag eco a-ketel zeer milieuvriendelijk.

De besparing op energiekosten, gecombineerd met een lage aanschafprijs en onderhoudskosten maakt een atag eco a- ketel financieel zeer aantrekkelijk. dankzij toepassing van de juiste techniek en het gebruik van duurzame en degelijke materialen biedt een atag cv-ketel optimaal comfort en het hoogste rendement. kracht door eenvoud & degelijkheid Laagste total cost of ownership (tco)

Bewezen kwaliteit de atag eco a is opgebouwd uit bestaande en bewezen componenten die zorgen voor een uitzonderlijke kwaliteit. het hart van de atag eco a wordt gevormd door de unieke inox oss warmtewisselaar.

prijzen btw in.

enkel geldig zolang de voorraad strekt of de actie loopt

Prijzen alleen voor DOE HET ZELVERS of installateurs

Voortaan kunt u ook met bancontact betalen

Print deze aanbieding uit koop en ontvang en kleine attentie naam:

Adres:

Telefoon:

E-mail:

Gelieve bij een reactie steeds uw naam en adres en telefoon te melden teneinde u een persoonlijke offerte te kunnen toezenden.

Deze prijzen zijn slechts richtprijzen en dus niet bindend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website. De verzendingen gebeuren op risico van de koper. Om zo efficiënt mogelijk te werken gebruiken wij geen luxe showroom met permanente bezetting en vaste openingstijden.

U kunt echter altijd desgewenst op afspraak goederen vrijblijvend bekijken en/of afhalen. Indien het product niet blijkt wat u wenst gaat de koop gewoon niet door! U koopt hierdoor tegen internetprijs en toch veilig.

De showroom enkel op afspraak of op zaterdag van openingsuren op zaterdag van 10h tot 12h30 en van 13h30 tot 17h showroom groenstraat 127 3630 Maasmechelen 0032/89760119

 

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten